Колір: червоний з зеленуватими плямами
Висота: 3,5 - 4 м
Період дозрівання: початок-середина липня
Маса фрукта: 140 - 150 г
Урожайність: до 50 кг з дерева
Ерлі Женева - плоди середніх розмірів, масою 140-150 м, забарвлення майже повністю червоне, з зеленувато- жовтими плямами. М'якоть кремова, дуже ароматна. Смак кисло-солодкий. Термін дозрівання: початок-середина липня. Початок плодоношення: на 2 рік. Урожайність: з дерева до 50 кг. Дерево: середньоросле 3,5-4 м, рано і дуже добре починає плодоносити. Крона кулястої форми з середньою загущеністю. Висока морозостійкість.
← Попередня позиціяЯблуня Дискавері
Наступна позиція →Яблуня Кандиль Синап