Груша Вікторія

Груша Вікторія
Груша Вікторія
Груша Вікторія

Період дозрівання: кінець серпня
Колір:
зеленувате з рожевим рум'янцем 
Смак:
солодкий, з легкою благородною кислинкою
Маса фрукта:
до 270 г
Транспортабельність:
відмінна

Пізньолітній - ранньоосінній сорт груші. Знімальна зрілість плодів настає в кінці серпня. Дерево середньоросле, з округлопірамідальною, середньої густини кроною. Сорт не уражується паршею. Плоди великі до 270 г, правильної грушоподібної форми, з гладкою поверхнею.
Забарвлення - зеленувате з рожевим рум'янцем. Підшкірні крапки добре помітні. М'якоть біла, ніжна, з приємним ароматом, дуже гарного смаку.
Особливості: висока зимостійкість і посухостійкість, імунність до парші; щорічне і рясне плодоношення (висока урожайність плодів), висока товарність, відмінні смакові якості, хороша транспортабельність.
Одним з істотних переваг сорту є відносно пізній початок вегетації і цвітіння, що оберігає квітки від весняних заморозків. 

5 1
← Попередня позиціяГруша Бере Боск Груша Бере Боск Наступна позиція →Груша Вільямс Груша Вільямс