Груша

Груша - ці стрункі дерева з красивими листям і ефектними плодами нікого не залишають байдужими. Всі без винятку сорти груш дуже люблять світло, тому саджанці груші потрібно садити так, щоб дерева отримували достатньо сонячного світла, щоб отримати хороший урожай. По валовому виробництву культура груші займає сьогодні сьоме місце в світі. Плоди груші містять багато поживних речовин, цінні в дієтичному і лікувальному відношенні, відрізняються великою врожайністю. 

  • Груша Абат Фетель

    Груша Абат Фетель

    Осінній сорт груші, що був виведений у Франції. Дерево середньоросле, крона пірамідальна. Плоди універсального призначення, придатні для споживання у свіжому вигляді, для випічки, консервування та приготування соків.

  • Груша Бере Боск

    Груша Бере Боск

    Бере Боск - старий осінній французький сорт. Плоди великі, одномірні, масою 240-250 г, привабливої правильної подовжено-грушоподібної форми.  

  • Груша Вікторія

    Груша Вікторія

    Пізньолітній - ранньоосінній сорт груші. Знімальна зрілість плодів настає в кінці серпня. Дерево середньоросле, з округлопірамідальною, середньої густини кроною. Сорт не уражується паршею. Плоди великі до 270 г, правильної грушоподібної форми, з гладкою поверхнею. 

Страницы:123456